banner

Öğretmen Akademisi Vakfı’ndan Eğitim Şenliği




Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek veren Öğretmen Akademisi Vakfı, bu yıl ilk kez gerçekleştireceği Eğitim Şenliği düzenliyor. ÖRAV, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yapılacak olan Eğitim Şenliği’ne tüm eğitimcileri ve eğitim sorumluluğunu üstlenen paydaşları davet ediyor.

orav senlikÖğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında tüm eğitimcilerin ve eğitim sorumluluğunu üstlenen paydaşların davetli olduğu bir “Eğitim Şenliği” düzenliyor. Bu anlamlı günde davetliler için hem eğitim atölyeleri, hem de keyifli vakit geçirebilecekleri aktiviteler hazırlayan Vakıf, bu sene ilkini gerçekleştireceği Eğitim Şenliği’nin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini hedefliyor.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde 28 Kasım Cumartesi (yarın) saat 13.00'te düzenlenecek etkinliğe davetliler ücretsiz katılabiliyor.

Öğretmenler hem öğreniyor hem eğleniyor

Katılımcılarına hem eğitici, hem de eğlenceli bir program hazırlayan Öğretmen Akademisi Vakfı, etkinlik kapsamında düzenlediği eğitim atölyeleri ile gerek Vakfın eğitimleri ile tanışmış öğretmenlerle bilgilerini tazeleme gerekse Vakfın eğitimlerine henüz katılma fırsatı bulamamış öğretmenlere kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerle tanışma fırsatı sunuyor. Vakfın kurumsal web sayfasında http://orav.org.tr/egitim_senligi/ adresinde yer alan etkinlik kayıt formunda tercih ettikleri atölyeleri işaretleyen öğretmenler, etkinlik gününde bu eğitimleri deneyimleme fırsatı yakalıyor. Atölyeler, “Animasyon Simülasyon”, “Çözüm Odaklı Sorular”, “Eğitim Hakkı”, “Meslektaş Koçluğu”, “Sorun Davranışların Yönetimi”, “Takımı Yönetme ve Öğrenme Liderliği” ve “Yaratıcı Öğretmen” olmak üzere 7 farklı içerikte gerçekleştiriliyor.

Atölyelerin ardından iletişim psikolojisi uzmanı ve ünlü yazar Doğan Cüceloğlu, “Öğretmen Olmak ve Bir Cana Dokunmak” başlıklı semineriyle, öğretmen - öğrenci ilişkisinde iletişim ve tanıklık süreçlerini, “Korku ve Güven” ortamlarının eğitim ve öğretmene bakışını irdeleyen yaklaşımlarını katılımcılarla paylaşıyor.

Fark Yaratan Öğretmen hikayeleri de paylaşılacak

Etkinlik kapsamında ayrıca, ekip çalışmasını ve takım ruhunu destekleyen en keyifli aktivitelerden biri olan “Ritim Terapi ile Ritim Atölyesi” de tüm davetlilerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Bunun yanı sıra Vakfın Kasım ayı boyunca sosyal medya hesaplarından ve farkyaratanogretmen.com adlı web sitesinden yürüttüğü ve ünlü isimlerin de anılarıyla destek verdiği “Fark Yaratan Öğretmen” kampanyasının en beğenilen hikayesi de açıklanıyor.

Bu renkli ve eğitici etkinliğe katılmak isteyenlerin www.orav.org.tr adresindeki kayıt formunu doldurması yeterli oluyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.