banner

Herkes Kitap Okusun’a gençlerden destek




Pazar İlçe Halk Kütüphanesince başlatılan "Herkes Kitap Okusun" kampanyasına Pazar Belediyesi çalışanları ve gençler destek verdi.

herkes kitap okusunPazar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

İhtiyacı olan herkesin eşit şartlarda kitaba kavuşmalarını sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Uzun, "Bunun için okumanın önemine inanan öğretmenler, üniversite öğrencileri, veliler ile kamu ve özel sektör çalışanlarını gönüllü olarak bir araya getiriyoruz" dedi.

Kampanyaya destek veren Mustafa Marangoz ise böyle bir kampanyaya destek verdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İki öğrencisi olan bir veli olarak okumanın ne denli önem arzettiğini biliyorum. Pazar ilçesinde bulunan kütüphanemizden ne yazık ki gençlerimiz ve bizim gibi yaşlı kategorisinde olanlar tam anlamıyla yararlanamıyor. Bizler gençlere örnek olursak umarım okuyucu sayısı da o oranda artacaktır" diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.