banner

İstek'ten Erken Çocukluk ve Temel Eğitim Konferansı




İSTEK Okulları, değişen dünyada eğitimciler, ebeveynler ve çocuklar için yaşam boyu öğrenmenin önemi konulu bir konferans düzenliyor.

istek_konferansDünya hızla değişiyor. Bu değişim yeni eğitim stratejilerinin geliştirilmesini, eğitim programlarının sürekli güncellenmesini, öğretmenlerin bilgilerini yenilemelerini gerektiriyor. Bununla birlikte anne babaların da bu değişime ayak uydurması gerekiyor. Peki, değişen dünyada çocuk yetiştirmek için nelere dikkat etmek gerekiyor? İSTEK Okulları bu sorulardan yola çıkarak anne babaları ve eğitimcileri uluslararası bir konferansta bir araya getiriyor.
Bu yıl 2. düzenlenecek olan Uluslararası Erken Çocukluk ve Temel Eğitim Konferansı 16 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olduğu konferansta anne baba ve eğitimciler; değişen dünyada yaşam boyu öğrenmenin önemini kavrayacak. 
Konferansın konuşmacıları: Yazar ve konuşmacı Dr. John Moravec, Yazar ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Tuğrul, Eğitim Uzmanı Julia Fogelin, Yrd. Doç. Dr. Tamer Ergin, Eğitim Uzmanı Pirkko Nissinen, Hürriyet gazetesi Eğitim Yazarı Nuran Çakmakçı, Akademik Koordinatör Barış Sarısoy, Eğitim Danışmanı Ali Koç, Uzman Psikolog Alev Elmas, Orff Eğitmeni Can Emre Uygan, IB PYP Koordinatörü Sam Gençtürk ve Uzman Psikolog Nazım Serin.
Türkiye’deki tüm resmi ve özel okulların okul öncesi öğretmenlerine, sınıf öğretmenlerine, idarecilere ve velilere yönelik düzenlenen konferans, 16 Nisan 2016 Cumartesi günü 08.00-17.30 saatleri arasında İSTEK Bilge Kağan Okullarında gerçekleşecek.
Ana oturum ve paralel oturumların konu başlıkları oldukça ilgi çekici: “Cevap teknoloji ise soru ne idi?”, “Çocuklarımızı güçsüzleştiriyor muyuz?”, “Okullar ve eğitim nereye gidiyor?”, “Oyun mu? Akademik başarı mı?”

Konferansa kayıtlar www.istek.k12.tr üzerinden yapılabilir.

Bilgi için:
İSTEK Okulları
Kurumsal İletişim Müdürlüğü
0216 326 34 15 / 1113-1114-1118
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İSTEK Bilge Kağan Okulları
Şenlikköy Mah. Florya Cad. No: 2 Bakırköy
0212 663 29 71

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.