banner

Kamuoyuna duyuru




Tarık Uğur'un hakkında çıkan haber ile ilgili göndermiş olduğu açıklamayı yayınlıyoruz.

Kamuoyuna Duyuru;
Hakkımda 27 Mart 2015 tarihinde yayınlanan haberler tamamen gerçek dışıdır. Haber içeriği konular ile ilgili olarak hakkımda açılmış hiçbir soruşturma olmadığı gibi, İzmir Valiliği ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce verilmiş olan resmi yazılardan da iddiaların gerçekle ilgisi olmadığı anlaşılmaktadır. O tarihlerde kurum içine yerleşik durumda bulunan paralel odaklarca hastanede ameliyat masasında olduğum saatlerde şahsım hakkında kumpas yolu ile sahte belge üretilmiştir. Daha sonra bu belgeler kullanılarak şahsıma soruşturma açılmıştır. Aylarca hakkımda bir suç tespiti yapılamadığı halde eşi benzeri görülmemiş şekilde 3 farklı müfettiş grubu üzerime gönderilmiştir. Sonuçta saçma sapan farklı konulardan tarafıma ceza verilip, adli makamlara hakkımda suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu davadan da beraat etmiş bulunmaktayım. Hakkımda verilen ceza da idari yargı tarafında iptal edilmiştir. Hiçbir suçum yok iken itibarsızlaştırmak ve soruşturmaları etkilemek maksadı ile bu haberler ortaya atılmıştır. Kişilik haklarıma saldırılmış, mesleki kariyerim de elimden alınmıştır. Bu haberleri ortaya atan ve yayanlarla ilgili hukuki süreçler devam etmektedir. Saygılarımla. 22/07/2016

Tarık UĞUR

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.