banner

Enstitü Koleji’nde LGS tercihleri konuşuldu




LGS uzmanları Enstitü Koleji’nde veli ve öğrencilerle buluştu.
enstitu_koleji_semLiselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için tercih işlemleri başladı. Öğrenciler ve velilerin merak ettiği; bu sene getirilen yeni kurallar, tercihlerin nasıl yapılacağı ve tercih yaparken özellikle dikkat etmeleri gereken yüzdelik dilimin ne olduğu, okul kontenjanları ve ikamet adresine dayalı tercih sistemi hakkında Uzman Psikolog Alparslan Dartan, Uzman Eğitimci Hayati Oktay, Eğitim ve Eğitim Editörü Ece Karaboncuk, 08.07.2018 tarihinde Enstitü Kolejinde katıldıkları seminerde bilgi vererek seminer sonunda aday öğrenci ve velilerin sorularını yanıtladılar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.