banner

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun




Bağımsız Türkiye'nin ve devrimlerin önünü açan 30 Ağustos Zaferi’nin 92. yıldönümü kutlu olsun.

Atatürk’ün önderliğinde toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin yan yana, omuz omuza yazdığı büyük destan hem kurtuluşu hem de modern Türkiye’nin kuruluşunu sağladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, İstanbul’da da düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak. İstanbul’daki ilk tören İstanbul Valiliği tarafından 09.30’da Taksim Cumhuriyet Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. Daha sonra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, valilik binasında saat 10.15’te tebrikleri kabul edecek. Saat 11.00’de Vatan Caddesi’nde resmi geçit töreni düzenlenecek. 19.30’da Haliç Kongre Merkezi’nde resepsiyonu gerçekleştirilecek. Saat 21.00’de de havai fişek gösterisi yapılacak. Ayrıca Sarayburnu Limanı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri Silah, Araç ve Gereçleri Sergisi açılan sergi de akşam 10.00-19.00 arası ziyaret edilebilecek.

Beşiktaş Belediyesi de Zafer Bayramı’nı saat 19.00’da fener alayı ve konserlerle kutlayacak. Etiler’deki İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli önünden Arnavutköy sahiline dek marşlarla yürünecek. Beşiktaş Belediye Başkanı avukat Murat Hazinedar’ın da katılacağı etkinlikte, fener alayından sonra teknelerle Beşiktaş İskelesi’ne hareket edilecek ve havai fişek gösterileri yapılacak. Saat 21.30’da Yüksek Sadakat, Beşiktaş Meydanı’nda konser verecek. Avcılar Belediyesi ise 30 Ağustos’ta Avcılar’da 300 çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek. Saat 20.30’da ise Avcılar Belediyesi Meydanı’nda Avcılar halkına ücretsiz Sertap Erener konseri verecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.