banner

YYÜ’den öğrencilere karne hediyesi




Yeni Yüzyıl Üniversitesi, sömestr tatili için organize ettiği YYÜ Sömestr Fest’13 Festival Programı çerçevesinde hazırlanan Tanıtım Tır’ı ile il il dolaşarak liseli gençlerle buluşacak.

Üniversite, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Bursa ve Kocaeli’nde kentin merkezi noktalarında çeşitli etkinlikler ve ücretsiz Gripin konserleri ile geleceğin üniversitelilerine sömestr morali verecek. 27 Ocak - 5 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek festival programını Best FM’in başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan sunacak.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Fest’13 çerçevesinde şehrin merkezi noktalarında kurulacak Tanıtım Tır’ında ön tercih danışmanlığı, eğlenceli aktiviteler (goal kick, basketbol, langırt, air hokey, play station), ücretsiz ikramlar, karaoke, dans, stand up yarışmaları, Yeni Yüz Kutup ve Gripin Grubu konserleri ile festival alanı renklenecek. Öğle saatlerinde başlayan program, akşama kadar devam edecek.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Fest’13 iletişim sponsoru Best FM’in canlı yayın aracı da Tanıtım Tır’ı ile festival boyunca il il dolaşacak. Başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan’ın sunduğu Gazoz Ağacı programı canlı olarak gidilen illerden yapılacak. Festivale katılım ücretsiz olacak. Lise öğrencilerin okul kimliklerine öncelik tanınacak.

YYÜ Sömestr Fest’13 27 Ocak Pazar günü Tekirdağ’da Tanıtım Tırı’nın ilk etkinliği ile başlayarak, 28 Ocak Pazartesi günü Tekirdağ Sahili’nde Konser Alanı’nda festival coşkusu ile devam edecek. 29 Ocak Salı günü Edirne Eski Cami yanında yer alacak Tanıtım Tır’ı etkinlikleri, 30 Ocak Çarşamba günü öğleden sonra Saraçlar Caddesi’ndeki konserle devam edecek. Festival ekibi 1 Şubat Cuma günü Balıkesir Kuva-ı Milliye Meydanı’nda, 3 Şubat Pazar günü Bursa Kültürpark Arena’da ve 5 Şubat Salı günü de Kocaeli Perşembe Pazarı Alanı’nda olacak.

Festival tarihleri şöyle:

"Tekirdağ'da, 27-28 Ocak 2013 tarihinde (Konser: 28 Ocak Pazartesi 15.00-18.00 saatleri arasında, Sahil konser alanında),

Edirne'de 29-30 Ocak tarihinde (Konser: 30 Ocak Çarşamba 15.00-18.00 saatleri arasında, Saraçlar Caddesi üzeri konser alanında),

Balıkesir'de konser, 1 Şubat Cuma günü 15.00-18.00 saatleri arasında, Kuva-i Milliye Meydanı'nda,

Bursa'da, konser, 3 Şubat Pazar günü 15.00-18.00 saatleri arasında, Kültür Park Arena'da,

İzmit'te konser, 5 Şubat Salı günü 15.00-18.00 saatleri arasında, Perşembe Pazarı Alanı'nda".

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.