banner

Türkiye geneli öğretmen ve velilere yönelik seminerler




İstanbul Arel Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlükleri’yle birlikte Türkiye Geneli Rehber Öğretmen Ve Velilere Yönelik Seminerler düzenliyor

İstanbul Arel Üniversitesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye genelinde toplum bilinci yaratmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlükleri’yle anlamlı bir iş birliğine gitti. Üniversite “Öğrencilerin, Üniversite Öncesi ve Sonrası Beklentileri” konulu seminer dizisi ile rehber öğretmenlere, “Başarıyı Artıran Aile Desteği” konulu seminer dizisi ile de üniversite sınav maratonuna hazırlanan öğrenci velilerine sesleniyor.  Türkiye geneli İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nce desteklenen seminerler, sınav stresi ve üniversite başarısı için yapılması gerekenleri konu alıyor.

Antalya, Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, İzmir, Şanlıurfa, Manisa, Aydın, Balıkesir, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Zonguldak illerinde gerçekleşecek olan seminerlerde bir yandan öğrencilerin üniversite başarısı için performanslarını arttırabilmek adına çeşitli mesajlar verilirken, bir yandan da sınav stresini aşmanın yollarına dair ipuçları aktarılıyor.

Seminerlere, NTV Doğru Tercih Program Yapımcısı ve Eğitim Uzmanı Sayın Sadık Gültekin, İstanbul Arel Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Çağlar Ercen ve Rehberlik Uzmanı Sayın Dilek Cankit konuşmacı olarak katılıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.