banner

İstanbul Arel Üniversitesi 5.Kariyer Günleri başlıyor




İstanbul Arel üniversitesi 5. Kariyer Günleri’nde öğrencileri sektör devleri ile buluşturuyor.

İstanbul Arel Üniversitesi,  bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri etkinliğinde alanlarında uzman isimleri öğrencileriyle buluşturuyor.

İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ArelKam) tarafından düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri’nin beşincisi başarılı çalışmalarıyla çok yakından tanıdığımız ve her biri alanında uzman konukların katılımıyla 17-18 Nisan 2013 tarihlerinde Tepekent Yerleşkesi’nde, 19 Nisan 2013 tarihinde Sefaköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek.

Üniversitenin fuaye alanında stant açacak olan 56 firma, öğrencilerle birebir iletişim kurarak şirketlerinin çalışma prensipleri, faaliyet alanları ve kariyer süreçlerini anlatarak staj ve iş imkanları konusunda istihdam olanağı sunacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.