banner

Cem Yılmaz’dan Başbakan’a eleştiri




Başbakan Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemleri için yaptığı konuşmaya tepkiler büyüyor. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, Twitter’dan Erdoğan’a şu sözlerle tepki gösterdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Başbakan Erdoğan’ın hafta sonu mitinginde yaptığı Gezi Parkı ile ilgili açıklamalarda sanatçıları hedef alan sözlerini “Sanata, sanatçıya karsı cehaleti ayaklandırmaktan netice bekleyen de kalpsiz değil midir? Güzel insan olmak zor ama denesek olmaz mı?” diye eleştirdi.

Cem Yılmaz’ın attığı tweet;

"Sanata ,sanatciya karsi cehaleti ayaklandirmaktan netice bekleyen de kalpsiz degilmidir?.Guzel insan olmak zor ama denesek olmaz mi?"

"Herkese guzellikler diliyorum..benim elimden gelen bu"

Erdoğan hafta sonu mitinglerinde şunları söylemişti;

“Siz 10 yıllık iktidarımızda bizden ne istediniz de almadınız. Bu milletin iktidarına saygı duymayanlar bunun bedelini öder. Destek verenlere de ‘yazıklar olsun’ diyorum. Siz şu ana kadar sanatınızı icra etmek için çalışıyordunuz da Ak Parti iktidarı sizin sanatınızı icra etmenize mani mi oldu? Ak Parti iktidarı sizlere 10 yıldır mani mi oldu? Neyinize mani olduk ki şimdi bu yaygaraları koparıyorsunuz? Ama biz İstanbul’da Muhsin Ertuğrul’u yıktık. ‘Oraya cami yapacak’ dediler. Daha muhteşem bir tiyatro merkezi yaptık. Şimdi gelmişler, AKM’nin çatısına çıkıyorlar. ‘Yıktırmayız’. Ona senin gücün yetmez, yıkacağız. Niye? Daha güzelini yapmak için.” 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.