banner

Özel okullarda Kürtçe eğitime yönelik çalışma yok




Bakan Avcı, özel okullarda Kürtçe eğitim ile ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını belirtti.

Millli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,  özel okullarda anadilde Kürtçe eğitime ilişkin herhangi bir çalışmanın olmadığını söyledi.

Bakan Avcı,  "Özel Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi Kapanış Konferansı" sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Anadilde eğitim kapsamında özel okullarda Kürtçe eğitime ilişkin bir çalışma yapıldığı haberlerinin hatırlatılması üzerine Avcı, "Öyle bir çalışma yok"  dedi. 

Partisinde ve Hükümette konuya ilişkin herhangi bir çalışmanın yapılmadığını vurgulayan Bakan Avcı,  bunun için Anayasa'da değişiklik yapılması gerektiğini kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.