banner

Hürriyet Yazarı Yılmaz’dan 4+4+4 eleştirisi




Mehmet Y. Yılmaz, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 eğitim sistemini eleştirdi. Yılmaz, “Yüz binlerce çocuğun geleceği, AKP’lilerin imam hatiplerin orta bölümlerini açma hırsları yüzünden karartıldı.” diye yazdı.

Mehmet Y. Yılmaz, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 eğitim sistemini eleştirdi. Yılmaz, AK Parti hükümetinin, yasayı tüm eleştirilere rağmen Milli Eğitim Bakanı’nın bile haberi olmadan bir gecede Meclis’ten geçirdiğini belirtti.

Yılmaz, AK Parti’nin imam hatiplerin orta bölümlerini açma girişimleri nedeniyle 4+4+4 sistemine geçtiğini savundu.

Yılmaz köşesinde şu eleştirilerde bulundu;

Yüz binlerce çocuğun geleceği, AKP’lilerin imam hatiplerin orta bölümlerini açma hırsları yüzünden karartıldı.

Bütün bu yaşananlar, bir yıl önce uzmanlar tarafından söylenmişti, ama uzmanları dinleyen kim ki zaten?

Başbakan mimariden tutun da eğitimciliğe kadar her şeyin “tek bileni”, onun dediği oldu, sonuç ortada!

Bu kadar çocuk ve velileri utangaç da olsa bir özrü hak ediyor. Özür o çocukların yaşamları boyunca yaşayacakları sorunları hafifletmeye yetmez elbette.

Ama hiç olmazsa pişkinlikle karşılaşmayalım!

Yazının devamı için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.