banner

Fizik öğretmeni öyle bir soruda elendi ki!




Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’e katılan fizik öğretmeni hem seyicleri hem de Kenan Işık’ı şaşırttı.

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına Fizik öğretmeni olan Mustafa Soydaş adlı yarışmacı damga vurdu. Beşinci soruda seyirci jokerini kullanan yarışmacı seyircilerin yüzde 91'inin aynı yanıtı vermesine rağmen seyirciye güvenmedi ve yarı yarıya joker hakkını da kullandı. Buna rağmen soruya yanlış yanıt veren yarışmacı herkesi şaşırttı. Şaşkına dönen Kenan Işık da yarışmacıya, 'Hocam seyirci yüzde 91 buz demişti. Onu mu yanlış gördünüz acaba?' diye sordu. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.