banner

Survivor Şampiyonu Hilmi Cem BAU'lu oluyor




Survivor şampiyonu Hilmi Cem, Bahçeşehir Üniversitesi’nde mi eğitim görecek?

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla Survivor’da birinci olan Hilmi Cem için “Survivor Şampiyonu Hilmi Cem BAU'lu oluyor” ifadesini kullandı.

Üniversite eğitimine yarışma nedeniyle ara verdiğini duyuran Hilmi Cem’in hangi bölümü tercih ettiği henüz açıklanmadı. Hilmi Cem'in Bahçeşehir'de dans dersleri verebileceği de söylentiler arasında.

Türkiye, Hilmi Cem’i  ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de izlemişti.  Dans gösterisiyle çıktığı yarışmada herkesin ilgi odağı olan Cem’in profesyonel dans eğitmeni olduğu biliniyor. Yarışmada Acun Ilıcalı’nın da dikkatini çeken Hilmi Cem daha sonra Survivor ekibine katıldı ve yarışmada birincilik aldı.

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.