banner

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu:KORKMA




Kemal Kılıçdaroğlu: Korkma!

Kemal Kılıçdaroğlu, İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında, ''İstiklal Marşı, bizlere Türkiye'yi, kardeşliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi yaşatma mücadelesinde korkmadan, yılgınlığa düşmeden mücadele etme görevi vermektedir'' ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"KORKMA"

''Günümüzden 91 yıl önce kabul edilen İstiklal Marşımız 'korkma' diye başlıyor. O gün 'Korkma' demek, 'en güç koşullarda bile işgale, isyana, her tür iç ve dış zorbalığa, tehdide bedel ödemeyi göze alarak kararlılıkla karşı çık' demektir.

O gün, o koşullarda 'korkma' demek, bugüne de ışık tutan bir mesajdır. Bu mesaj, nereden ve kimden gelirse gelsin zorbalığa boyun eğilmemesini isteyen ve bizlere, Türkiye'yi, kardeşliği, cumhuriyeti, demokrasiyi halkla birlikte yaşatma ve koruma mücadelesini kararlılıkla sürdürme mesajıdır. Elbette bu tarihi mesajın gereğini yapacağız.''

Kemal Kılıçdaroğlu, İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bağımsızlık savaşı kahramanlarını, şehit ve gazileri minnetle, şükranla andığını belirtti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.