banner

Meclis Başkanı Çiçek'ten İnce'ye cevap




TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin kendisine yönelik açıklamaları ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

cemil_cicekTBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin kendisine yönelik açıklamaları ile ilgili olarak, "Kimse Meclisimizin saygınlığına gölge düşürecek bir söylemden medet ummamalıdır. Bugün yapılan bu açıklamanın içeriğini, üslubunu ve bir grup başkanvekiline yakışıp yakışmadığı hususunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bazen cevap vermemek en büyük cevaptır" dedi.

Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, bugün CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce tarafından yapılan açıklamada, zaman zaman Meclisin saygınlığına yakışmayan bir üslup kullanıldığı belirtildi. Milletin temsilcileri olarak, parlamentoyu saygı ve hoşgörünün merkezi yapmak gerektiğine inandığını belirten Çiçek, şunları kaydetti:
"Kimse Meclisimizin saygınlığına gölge düşürecek bir söylemden medet ummamalıdır. Bugün yapılan bu açıklamanın içeriğini, üslubunu ve bir grup başkanvekiline yakışıp yakışmadığı hususunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bazen cevap vermemek en büyük cevaptır. Yüce Meclis tarafından TBMM Başkanlığı görevine seçildiğim günden itibaren, görevimi Anayasa, Kanunlar, İçtüzük ve teamüllere uygun olarak kamuoyunun gözü önünde yürütmeye çalışıyorum. Kamuoyunun takdirine saygı ile duyurulur."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.