banner

Vergi müfettişliği kadro sayısı artırıldı




Vergi müfettişliği kadrosu bin 500'den 2 bine yükseltildi. Sınav 28 Eylül'de Ankara'da yapılacak. Başvurular 23 Ağustos'ta sona eriyor.

Geçtiğimiz günlerde 1.500 vergi müfettiş yardımcısı alacağını açıklayan Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), Bakan Mehmet Şimşek'in talimatıyla aynı unvanda 2 bin kişiyi daha istihdam etmek için sınav yapacak. 28 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olan adaylar, vergi müfettiş yardımcısı olarak atanacak. 

VDK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, sınava KPSS'de herhangi bir puan türünden 80 ve üzeri puan alanlar ve aranan diğer eğitim şartlarını taşıyanlar başvurabilecek. 

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü sınavlarından oluşacak. Yazılı sınavı test usulde ÖSYM tarafından, sözlü sınavı ise VDK tarafından yapılacak. Giriş sınavı, tüm alanlarda, 28 Eylül 2013 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden TC Kimlik Numarası ve aday şifreleri ile yapacak. Sınava başvurular 12 Ağustos 2013 Pazartesi günü başlayıp 23 Ağustos 2013 Cuma günü saat 17.30'da sona erecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.