banner

MEB’den velilere tepki çeken SMS




Milli Eğitim Bakanlığı velilere attığı SMS'de, "kız çocukları kontrol edip, erkekleri rahat bırakmalarını" tavsiye etti...

Milli Eğitim Bakanlığı 16 Eylül'de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bazı konuları hatırlatmak için velilere SMS gönderdi. Posta gazetesinin haberine göre, SMS'te e-okul sistemi gibi yararlı bilgilerin yanı sıra şu uyarı yer aldı: "Anne-baba'nın kontrol çabaları erkeklerin problemli davranış göstermelerine neden olur. Kızlarda ise problemli davranışlar azalır."

Mesajı alan velilerin, "Kızını dövmeyen dizini döver zihniyeti" olarak değerlendirerek bakanlığa tepki gösterdiği belirtiliyor.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.