banner

İstanbul’da 16 Eylül’de toplu taşıma ücretsiz




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 16 Eylül Pazartesi günü 06.00 ile 13.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarının tüm vatandaşlar için ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

İstanbul’da 16 Eylül’de toplu taşıma ücretsiz Okulların açılacağı 16 Eylül Pazartesi günü 06.00 ile 13.00 saatleri arasında İstanbul'da toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin aldığı kararla okulların açılacağı pazartesi günü 06.00 ile 13.00 saatleri arasında, İETT Genel  Müdürlüğü (İETT otobüsleri,metrobüs), Şehir Hatları AŞ. (şehir hatları vapurları), Ulaşım AŞ. (tramvay, hafif metro, metro ve füniküler), Otobüs AŞ. ile Özel Halk Otobüsleri taşıtları ile gerçekleştirilecek yolculuklar, tüm vatandaşlar için ücretsiz olacak.Ayrıca, Kurban Bayramı dolayısıyla da 15-18 Ekim'de, tüm vatandaşlar toplu taşıma araçlarından yüzde 50 indirimli faydalanacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.