banner

Öğretmen sınıfta doğum yaptı!




Diane Krish-Veeramany adlı öğretmen, doğum yapacağı tahmin edilen tarihten bir hafta önce doğum sancıları yaşamaya başladı. Essex kentinde bulunan Manford İlkokulu'ndaki meslektaşları, Diane'in oğlu Jonah'yı sınıfta doğurmasına yardımcı oldu.

Görev yaptığı sınıfta doğum yapan 30 yaşındaki öğretmen Diane Krish-Veeramany, "Herkes çok yardımcı oldu ve içgüdülerine dayanarak hareket etti. Şansıma kocam doğumdan önce okula varmıştı" dedi.

Sabah bir toplantı için okula giden öğretmen, daha sonra kendini hasta hissettiğinden eve gitmek istedi. Diane Krish-Veeramany, "Kocama okula gelip beni alması için mesaj attım, ama meslektaşlarım ambulans isteyip istemediğimi sordu. 'Kendim giderim' dedim, ne de olsa sancı hissetmediğimden doğuracağımı düşünmüyordum" dedi.

Kocası Vijaye Veeramany okula doğru geldiği sırada, telefonda, eşinin doğurmaya başladığını öğrenmiş. Öğretmenin sınıfta doğum yapmasına öğretmen asistanları Dita Gojnovci, Chris Sword ve Sam Mustafa yardımcı oldu. Jonah, Diane Krish-Veeramany'nin ikinci çocuğu oldu. Doğumun ardından hastaneye ambulansla götürüldükten sonra taburcu olan Diane, "Oğlum ders zili çaldıktan sonra doğdu. Okuldaki ilk gününe geç kaldı, diyoruz" dedi.

Manford İlkokulu, Jonah'nın doğduğu sınıfa kendisinin ismini verdi.

Kaynak Radikal

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.