banner

Asılsız bomba ihbarı okul boşalttı




Isparta'da 987 öğrencinin eğitim gördüğü bir ortaokulda bomba bulunduğu ihbarı yapıldı.

Asılsız bomba ihbarı okul boşalttıMilli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "Alo 147"yi İstanbul'dan arayan bir kişi, Isparta Kepeci Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Ülkü Ortaokulu'nun bahçesinde bomba bulunduğu yönünde ihbarda bulundu. 

İhbarın yetkililerce okul yönetimine bildirilmesinin ardından okulda bulunan öğrenciler binadan çıkartıldı ve polise haber verildi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra okul bahçesinde ve okul içindeki çöplerde arama yaptı manlig-halsa.se. Arama sonucunda bomba bulunamadı.

Aramanın ardından okulda bugün için eğitime ara verildi ve öğrenciler evlerine gönderildi.

Okul müdürü Mehmet Göksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14.45'te İl Milli Eğitim Müdürlüğünden kendisine, Alo 147 hattına okul bahçesine bomba konulduğu yönünde ihbar geldiği bilgisi verildiğini söyledi. 

Bunun üzerine binayı boşaltıp polise haber verdiklerini anlatan Göksoy, "Aramada herhangi bir şey bulunamadı. Şimdilik herhangi bir sorun yok ama bugün için eğitime ara verdik" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.