banner

Okulda sıkılan biber gazı öğrencileri hastanelik etti




Turgutlu'da Gazi Ortaokulu'nun koridorunda sıkılan biber gazından etkilenen 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

biber gazı öğrencileri hastanelik ettiGazi Ortaokulu'nda 8. sınıfların bulunduğu koridora, henüz belirlenemeyen kişi tarafından sıkılan biber gazı teneffüse çıkan öğrencileri etkiledi. Öğrencilerden B.G. (14), T.Ö. (14) ve Ş.G. (14)  rahatsızlanınca, okula çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü.

Öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayı duyan öğrenci velileri çocuklarından haber almak için okula geldi. Polis ekipleri de, biber gazının kimin tarafından sıkıldığını belirlemek için okulun güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kaymakam Nazmi Günlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, soruşturma başlatacaklarını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.