banner

Çiçek: 4+4+4 için uzlaşma komisyonu gündemde yok!




TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Eğitim Komisyonu raporunun henüz eline ulaşmadığını belirterek, uzlaşma komisyonu kurulması konusunda bir ifadesinin bulunmadığını söyledi.
cemil_cicek_uzlasmaÇiçek, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali'nin açılışına katıldı. Açılışa gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Çiçek, Milli Eğitim Komisyonu'nda kabul edilen 4+4+4 düzenlemesi için bir uzlaşma komisyonu kurulmasının gündemde olup olmadığı sorusuna, "Bunlar benim ağzımdan çıkan açıklamalar değil. Ben tutanakları bizzat kendim okuyorum. Bin sayfaya yakın bir tutanak ulaştı elime. Teker teker okuyorum. Kaldı ki komisyon raporu da elime gelmedi. Ulaştığında değerlendireceğiz" karşılığını verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.