banner

Çılgın genç sevdiği kızı sınıfta rehin aldı




Kayseri'de, arkadaşlık teklifi reddedilen genç, ders sırasında sınıfa girerek sevdiği kızı ekmek bıçağı ile rehin aldı.

Haberin videosu için tıklayın

okulda rehini alındıKayseri'de, arkadaşlık teklifi reddedilen genç, sınıfa girerek sevdiği kızı ekmek bıçağı ile rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre, Y.M. (18)'nin, Şaban Fazlıoğlu Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nde okuyan 1. sınıf öğrencisi B.N.U. (16)'ya arkadaşlık teklif ettiği ancak olumsuz cevap aldığı öğrenildi. B.N.U.'nun olumsuz cevabı sonrasında kendini kaybeden Y.M. bu sabah ekmek bıçağı ile okula geldi ve ders sırasında sınıfa girerek B.N.U.'yu rehin aldı.

Y.M.'nin B.N.U.'yu rehin alması sonrasında sınıftaki öğrenciler büyük panik yaşarken, okul yönetimi polis ekiplerine ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede okula gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.M. ile görüşmelere başladı. Yaklaşım 30 dakikalık görüşme sonrasında Y.M. ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay sonrasında sınıfta bulunan kız öğrenciler büyük panik yaşarken, bazıları sinir krizleri geçirdi. Öğrencilere olay yerinde bulunan 112 ekipleri müdahale ederken, olayı öğrenen veliler de panik içinde okula akın etti.

Gözaltına alınan Y.M. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor raporu alındıktan sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Olay sonrasında okula gelen İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, konu hakkında bilgi alırken, okula çağırılan psikologlar da öğrencileri sakinleştirmek için büyük çaba harcadı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.