banner

Üniversitelilerin turnike protestosu




Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan bir grup öğrenci, kampüs girişine turnikelerin konulmasını protesto etti.

anadolu üniversitesi turnike protestosuAnadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet Kapısı girişindeki turnikelerin önünde toplanan Öğrenci Kolektifi üyesi 20 kadar öğrenci, ‘Turnike açılışına hoş geldiniz’ yazılı pankart açtı. Gruptaki öğrencilerden biri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, bir öğrenci de Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın’ın fotoğrafının olduğu yüz maskesi taktı. Temsili başbakan, turnikelerin temsili açılışının olduğu kampüs önüne bir öğrencinin kullandığı motosikletin arkasına oturarak geldi ve kurdeleyi makasla kesti.

Öğrenciler açılış sırasında ‘Recep Tayyip Erdoğan’ ve ‘Yol ver inelim Taksimi Ezelim’ diye bağırdı.

Öğrenciler önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan kampus girişindeki turnikelerin üzerinden atlayarak içeriye girdikten sonra dağıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.