banner

Medya okuryazarlığı dersinden 4 milyona yakın öğrenci yararlandı




Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Kocabıyık, "Medya okuryazarlığı ile ilgili eğitim materyallerinin hazırlanması için çalışmalara devam ediliyor" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi’nde Bakanlığın son yıllardaki medya okuryazarlığı çalışmaları ve politikalarından çeşitli örnekler verdi. 

Medya okuryazarlığıyla ilgili eğitim metaryallarının hazırlanması için çalışmalara devam edildiğini belirten Kocabıyık, "Okullara medya okuryazarlığı kulüplerinin kurulması gibi çalışmalar müdürlüğümüz tarafından planlanmıştır ve hayata geçirilecektir. 2007-2008 eğitim öğretim yılında hayata geçirilen medya okuryazarlığı seçmeli dersinden 3 milyon 915 bin 482 öğrenci faydalanmıştır "ifadelerini kullandı. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.