banner

"Öğretmenlere borcumuzu ödeyemeyiz" dediği anda müdahale başladı




Başbakan Erdoğan, Trabzon'da öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken aynı dakikada Ankara Kızılay Meydanı savaş alanına döndü

Başbakan Erdoğan, Trabzon’da öğretmenlere seslenirken, Ankara Kızılay Meydanı’nda hükümetin eğitim politikalarını protesto eden eğitimcilere polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale de bulunuyor.

Eğitim Sen’e üye bir grup, hükümetin eğitim politikalarını protesto etmek için Tandoğan’dan Kızılay’a yürüdü.

Kızılay girişinde oluşturulan barikata yüklenen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Eylemciler, polise pet şişe ve bayrak sopaları ile karşılık verdi. Müdahale sırasında yaralananların olduğu görüldü. Gerginlik Kızılay girişi ve ara sokaklarda devam ediyor.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.