banner

Üniversite öğrencileri kaza yaptı: 2 ölü, 2 yaralı




Burdur'da üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Arif Demirayak'ın kullandığı 15 HF 393 plakalı otomobil, Burdur-Isparta yolu Gökçebağ mevkisinde devrildi. 

Kazada Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tapu Kadastro Bölümü öğrencilerinden Murat Aksoy (21) olay yerinde hayatını kaybetti. 

Yaralanan Mehmet Can Kurt (19), Arif Demirayak (19) ve Timur Kaygusuz (21), 112 Acil Servis ekiplerince Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurt, hastanedeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan Demirayak'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada öğrencilerin arkadaşları haastaneye gelerek bilgi aldı. Kazada ölen öğrencilerinin yakınlarının da cenazeleri almak üzere Ankara ve Afyonkarahisar'dan Burdur'a hareket ettikleri öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.