banner

Enver Yücel’den dershaneleri KCK’ya benzeten vekile tepki




Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, dershaneleri KCK’ya benzeten TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi ve AK Parti Milletvekili Orhan Atalay’a Twitter’dan tepki gösterdi.

Eğitimtercihi- Geçtiğimiz günlerde dershanecilerin "terör örgütü müyüz, kumarhane mi işletiyoruz ki bizi kapatıyorsunuz" diyerek dershanelerin kapatılmasına tepki göstermesinin ardından TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi ve AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, “Nasıl ki devlet içinde KCK bir paralel yapılanmadır. Dershaneler de öyle oldu” diyerek dershaneleri PKK’nın uzantısı olan KCYK’ya benzetmişti. Bahçeşehir Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel bugün Twitter hesabından AK Partili Vekil Atalay’ın bu açıklamasına tepki gösterdi.

Yücel, Twitter’dan “Dershaneleri kınamak için KCK’ ya benzeten milletin vekiline ne diyelim. Yazık yazık çok yazık. Dershaneleri KCK’ye benzeten benim vekilim değil .Ben şimdi KCK’nın büyük organizasyonunun başımıyım Ey vekil!” açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.