banner

Fransa'da Yahudi okuluna saldırı!




Fransa’da Yahudilerin okuduğu okula yapılan silahlı saldırıda 3 lişi hayatını kaybetti.

Yahudi okuluna saldırı!Fransa'nın güneybatısındaki Toulouse şehrinde bir Yahudi okuluna yapılan saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti.

Tanıklar, kasklı bir adamın Yahudi okulunun önündeki toplanma noktasında bekleyen öğrencilere ateş açtığını ve daha sonra da bir motosiklete atlayarak olay mahallinden uzaklaştığını belirtti. En az 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, ölenlerden 2'sinin çocuk olduğu bildiriliyor.

Saldırganın olay yerinden motosikletle kaçması, geçen hafta motosikletli biri tarafından silahla vurularak öldürülen 3 paraşütçü askeri akıllara getirdi. 15 Mart'ta 3 Fransız askeri Toulouse'un 45 km kuzeyindeki bir ATM'de öldürülmüştü.

11 Mart'ta da 30 yaşındaki bir asker yine bir motosiklet sürücüsü tarafından Toulouse'un yerleşim bölgelerinden birinde öldürülmüştü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.