banner

Yine öğrenci servisi yine kaza: 1 ölü, 15 yaralı




Konya'da taşımalı lise öğrencilerinin bulunduğu servis aracının pancar yüklü kamyonla çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Kadınhanı ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan servis aracının kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada, servis minibüsünün şoförü öldü, 15 öğrenci yaralandı.

Hacıpirli köyünden Kadınhanı ilçesindeki 2 ayrı liseye öğrenci getirmekte olan Recai İyilik yönetimindeki 42 S 5538 plakalı servis aracı, Polatlı yolu Altınova kavşağında, Afyonkarahisar yönüne gitmekte olan Mustafa Kadıcıoğlu yönetimdeki 42 S 6068 plakalı pancar yüklü kamyonla çarpıştı.

Kaza, ilk belirlemelere göre, servis minibüsünün şoförü Recai İyilik hayatını kaybetti. Yaralanan 15 öğrenci ise Kadınhanı ve Sarayönü ilçeleri ile Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.