banner

Öğrencileri taşıyan traktör devrildi: 14 yaralı




Bitlis'te 14 yaşındaki çocuğun kullandığı traktörün devrilmesi sonucu 13'ü öğrenci 14 kişi yaralandı

Bitlis merkeze bağlı İçgeçit köyünde öğrencileri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu, 14 kişi yaralandı.

Bölükyazı Tekel Edip Safder Gaydalı Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencileri, okul çıkışında İçgeçit köyündeki evlerine götürmek isteyen 14 yaşındaki Y.K'nın (14) kullandığı traktör, İçgeçit köyü yakınlarında virajı alamayarak devrildi.

Kazada, sürücü ile traktörün römorkunda bulunan 13 öğrenci yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulans ve köy minibüsleriyle Bitlis ve Tatvan devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kazanın ardından Vali Veysel Yurdakul, İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yurderi, Bitlis Devlet Hastanesi'ne gelerek, buradaki yaralı öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Yurdakul, kazayla ilgili inceleme başlatılacağını söyledi.

Yaralı öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Yurdakul, öğrencilerin velilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, bir süre sohbet etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.