banner

Öğretmenleri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı




Öğretmenleri taşıyan minibüsün yaklaşık 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Bülent İşleyen idaresindeki 02 HT 605 plakalı minibüs, Adıyaman-Çelikhan karayolunun 20. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. 

Kazada, Azize Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile Muhmut Karakuş, Mehmet Gülnaz, Mehmet Ekici, Tuba Sarıgül ve Zeynal Güler 112 Acil Servis ekiplerince Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öğretmenlerin, görev yaptıkları Çelikhan ilçesine bağlı Yeşiltepe köyüne gittikleri öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.