banner

İmam hatipli öğrencilerden ısınma protestosu




Manisa Yunus Emre Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki ısıtma problemini protesto eden bir grup öğrenci, dışarıda ateş yakarak ısınmaya çalıştı

Yunus Emre Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki ısıtma problemini protesto eden bir grup öğrenci, dışarıda ateş yakarak ısınmaya çalıştı. 

Güzelyurt Mahallesi'ndeki 600 öğrencili okullarında ısıtma probleminin uzun süredir devam ettiğine işaret eden ve sorunun çözüme kavuşturulmasını isteyen öğrenciler, okul girişinde toplanarak "Isınamıyoruz, üşüyoruz", "Nabi Avcı uyuma, öğrenciye sahip çık" şeklinde slogan attı. 

Öğrenciler, okul bahçesinin dışında ateş yakarak etrafında ısınmaya çalıştı.

Arkadaşları adına açıklama yapan öğrenci Uğurcan Göçeden, inşaat halindeyken geldikleri okulun birçok eksiği bulunduğunu savunarak, "Okuldaki herkes donuyor. Millet okula, sınıfa ufo getiriyor. Öğretmenlerimiz derse, parka ve kabanla giriyor. Çoğu kişi hasta oluyor. Artı ulaşım zor, yemeğimiz zor. Kimseye yemek verilmiyor. Bu arkadaşların karnı aç. Ulaşım da yok. Bizi kandırdılar, kimse buraya gelmek istemedi. Bu soğuk yere attılar bizi. Yönetim bizimle ilgilenmiyor. Hiçbir şey yok şuan. Soğuktan herkes devamsızlık hakkını kullanıyor. Arkadaşların devamsızlığı 11 gün oldu bu kadar kısa sürede" diye konuştu.

Bu arada evrakları eksik olduğu için doğalgaz bağlantısının yapılamadığı öğrenilen okulda, yönetim okulun ısıtma probleminin çözümlenmesi için çalışmalar yapıldığını bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.