banner

Üniversiteyi yasa boğan ölüm




Okulun merdivenlerinin trabzanlarından kaymak isterken dengesini yitiren ve yedi metre yükseklikten düşerek ağır yaralanan İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Onurcan Coşar hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Onurcan Coşar, okulun merdivenlerinin trabzanlarından kaymak isterken dengesini yitirdi. Yedi metre yükseklikten düşerek ağır yaralanan Coşar, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Dün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

7 metreden düştü

İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü'nde öğrenim gören Maden Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Onurcan Coşar, 20 Aralık cuma günü merdiven trabzanlarından kayarken dengesini kaybederek yedi metre yükseklikten düştü. Yabancı Diller Yüksekokulu binasının içinde gerçekleşen kazanın ardından, Onurcan Coşar hemen hastaneye kaldırıldı. Hastaneye geldiğinde bilinci kapalı olan Coşar, yoğun bakıma alındı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 28 Aralık Cumartesi günü hayatını kaybetti.

Üniversiteyi yasa boğdu

Coşar'ın arkadaşları üzücü olayın ardından yasa boğulurken, üniversitenin Taşkışla Kampüsü'nde Coşar için anma etkinliği düzenlendi. Coşar'ın naaşı dün düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.