banner

Öğrenci servisi devrildi: 4'ü ağır, 18 yaralı




Yunak ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu sürücü ve 17 öğrenci yaralandı

Konya'nın Yunak ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 4'ü ağır 18 kişi yaralandı.

Cihangir Ö. yönetimindeki 42 UN 864 plakalı servis aracı, ilçeye bağlı Kuyubaşı köyünden öğrencileri aldıktan sonra Eğrikuyu köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada sürücü Cihangir Ö. ile öğrenciler Yasemin Çoban, Edanur Önem, Gülten Odabaşı, Raziye Çörtük, Yaşar Köroğlu, Hatice Çoban, Sedat Köroğlu, Mehmet Can Şahan, Berdan Köroğlu, Zehra Köroğlu, Sezai Koyuncu, Ceylan Köroğlu, Mehmet Odabaşı, Ayşe Şahan, İsmail Köroğlu, Hasan Serin ve Neriman Boran yaralandı.

Yunak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Yasemin Çoban, Edanur Önem, Gülten Odabaşı ve Raziye Çörtük, ilk müdahale sonrası Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazayı haber alarak geldikleri hastanede fenalık geçiren yaralı yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti.

Hastanede yetkililerden yaralıların durumları hakkında bilgi alan Yunak Kaymakamı Ahmet Altun, yaptığı açıklamada "Şu an önemli olan; çocukların sağlığı. Bunun için gerekli çalışmalar yapılıyor. Kazanın teknik boyutlarını daha sonra ayrıntılarıyla değerlendireceğiz. Sıkıntı varsa, gereği yapılacaktır" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.