banner

Milli Eğitim Bakanı Avcı'dan dershane açıklaması




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel okula dönüşümünün kolaylaştırılması çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen "Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Avcı, bir gazetecinin "2013 yılında en çok konuşulan konulardan biri de dershaneler oldu. Aralık ayında görüşmeler olmuştu, devam edecek mi, ne aşamaya geldi, bir envanter çalışmanız olacaktı, onda hangi durumdasınız?" şeklindeki sorusu üzerine, "Aralık ayı içerisinde sektör temsilcileriyle görüşmelerimiz oldu, halen de devam ediyor. Envanter çalışmamızı da başlattık tüm illerde, ilçelerde; mevcut dershanelerin fiziki ve beşeri alt yapılarıyla ilgili değerlendirme çalışmamız sürüyor. Zannediyorum  gün içinde tamamlanmış olacak" yanıtını verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.