banner

Öğrencilere verilen ilginç ceza!




Antalya'da bir ilköğretim okulu öğretmeninin öğrencilerine verdiği ceza görenleri şaşırttı. Öğretmen öğrencilerine 100 kez ‘Ben geri zekalıyım’ yazdırttı.

Öğretmen öğrencilerine 100 kez ‘Ben geri zekalıyım’ yazdırttıAntalya'da bir ilköğretim okulu öğretmeni hakkında veliler, öğrencilere ceza olarak 100'er kez 'Ben geri zekalıyım' yazdırdığı gerekçesiyle şikayette bulundu.

İzmir’in Merkez Muratpaşa İlçesi’ndeki Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu’nun 5-C sınıfında derse giren Görsel Sanatlar öğretmeni H.H., iddiaya göre, sınıf başkanı tarafından konuştukları için isimleri tahtaya yazılan 9 öğrenciden ceza olarak defterlerine 100’er kez ’Ben geri zekalıyım’ cümlesini yazmalarını istedi, yazmayanları ise disipline vereceğini söyleyerek tehdit etti.

Bu durumu öğrenen öğrenci velileri, öğretmen H.H isverigeapotek.com. hakkında hem okul yönetimine hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurup şikayetçi oldu. Veliler, çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu söyledi. Velilerinden Figen Ateş, Antalya Valiliği’ne de aynı şikayeti yazılı olarak sunacaklarını kaydetti.

Söz konusu iddialara ilişkin öğrenci velilerinin şikayet dilekçelerinin bugün alındığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise müfettiş görevlendirildiğini ve resmi olarak inceleme başlatıldığını kaydetti. Gülay, iddiaların doğru olup olmadığına ilişkin sonucun müfettişlerin incelemeleri sonucunda ortaya çıkacağını kaydetti.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.