banner

YÖK’ten formasyon açıklaması




Pedagojik formasyon sonuçlarıyla ilgili YÖK bugün bir açıklama yapılacağını duyurdu

Eğitimtercihi- YÖK, pedagojik formasyon yerleştirme sonuçlarını bekleyen adaylara Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. YÖK’ten yapılan açıklamada YÖK genel kurulu toplantısının devam ettiği bu nedenle formasyon ile ilgili ayrıntılı açıklamanın bugün yapılacağı belirtildi.

Yerleştirme tercih işlemlerinin 6 Aralık'ta sona erdiği pedagojik formasyon yerleştirme tercih sonuçlarının daha önce 16 Ocak 2014 tarihinde yapılacak YÖK Genel Kurulu toplantısının ardından açıklanacağı belirtilmişti. YÖK, dün yaptığı açıklamada genel kurul toplantısının henüz devam ettiğini ve formasyonla ilgili ayrıntılı açıklamanın bugün yapılacağı duyurusunda bulundu.

Pedagojik formasyon yerleştirme tercihleri 28 Kasım 6 Aralık 2013 tarihlerinde yapılmıştı. 20 bin kontenjanın ayrıldığı formasyon için sosyal medyada formasyon kontenjanının 40 bine çıkarılması için kampanyalar da devam ediyor. YÖK'ün bugün yapacağı açıklamanın tüm ayrıntıları Eğitimtercihi.com'da olacak. Twitter'dan da bizi takip edebilirsiniz 

https://twitter.com/egitimtercihi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.