banner

Ünlü oyuncuları taşıyan araç kaza yaptı!




"251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında Manisa ve ilçelerinde uyuşturucunun zararlarını anlatan "Pembe Aslında Siyahtır" adlı oyunu oynayan Adım Tiyatrosu oyuncuları, bu sabah saat 10:30 sularında Alaşehir girişi Akkeçili köyü Kemer mevkiinde kaza geçirdi.

Video için tıklayın

Ünlü oyuncuları taşıyan otomobil kaza yaptı!İçinde dört tiyatro oyuncusunun da yer aldığı özel oto direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve üzüm bağına girerek ters döndü. Kazada araçta bulunan tiyatro oyuncuları Murat Kaya (32), Umut Oğuz (35), Ender Gülçiçek (28), Coşkun Yel (32) ve araç sürücüsü Hilmi Erdem (40) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Acil Ambulansları ile Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü ve oyuncu Hilmi Erdem, Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Umut Oğuz, Ender Gülçiçek ve Coşkun Yel'in durumlarının iyi olduğu, tekniker ve oyuncu Murat Kaya'nın ise durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Alaşehir Kaymakamı Musa Uslan ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı kaza yerine gelerek tiyatro oyuncusu Ercüment Balakoğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulundular. Uslan ve Taşcı, daha sonra Balakoğlu ile birlikte Alaşehir Devlet Hastanesi'ne giderek yaralıların durumu hakkında Başhekim Op.Dr. Hilmi Güngör'den bilgi aldı. Adım Tiyatrosu oyuncularının bugün Alaşehir'e uyuşturucunun zararlarını anlatan "Pembe Aslında Siyahtır" adlı oyunu sergilemek için geldikleri öğrenildi. Tiyatro oyuncularından Ercüment Balakoğlu, kaza yapan aracın kendilerinden önde ilerlediğini, kazanın muhtemelen araç sürücüsünün uyumasından kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.