banner

Formasyon başvuruları bugün sona eriyor




Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için adaylarından 27 Ocak Pazartesi'ye kadar tercih alınacak

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için adaylardan tercih alma süreci 27 Ocak Pazartesi günü sona erecek. Tercih süresi uzatılmayacak.

ÖSYM, 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri için 28 Kasım-6 Aralık 2013 tarihleri arasında adaylardan tercih aldı.

Ancak programlarla ilgili Yükseköğretim Genel Kurulu’nda alınan kararlar doğrultusunda kontenjanlar yeniden düzenlendi. Bu kapsamda programlara yerleştirme için adaylardan tercih alma süreci 27 Ocak'ta sona erecek.

28 Kasım-6 Aralık 2013'te tercih yapan adaylar da istedikleri takdirde tercihlerinde değişiklik yapabilecek.

Adaylar tercihlerini Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu'nda yer alan kurallara göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacak. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Tercih süresi uzatılmayacak.

 2010 ALES sonbahar dönemi ile 2011-2012-2013 yıllarında herhangi bir ALES’e katılan ve puanı hesaplanan adaylar tercih yapabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.