banner

Üniversite öğrencileri kendi üniversitelerini soydu




Zonguldak Karaelmas Üniversitesinden iki öğrenci, gece Makine Mühendisliği Bölümü'nden çaldıkları 1 projeksiyon cihazı ve 5 DVD cihazını otomobile yüklerken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Üniversite öğrencileri kendi üniversitelerini soydu

Aynı zamanda ev arkadaşı olan O.U. ve G.I., sabaha karşı saat 04.00 sıralarında üniversitenin şehir kampüsünde yol kenarında bulunan Mühendislik Fakültesi binasına girdi. Makine Mühendisliği Bölümü’ndeki 1 projeksiyon cihazı ve 5 DVD cihazını alarak kiraladıkları otomobile yüklemeye çalışan öğrencileri, kampüsün etrafında devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri fark etti.

Polis, suçüstü yakaladığı 2 öğrenciyi Emniyet’e götürdü. Öğrenciler ifadelerinde, ev kiralarını ödeyemedikleri için hırsızlık yaptıklarını, pişman olduklarını söyledi. Adliye’ye sevk edilen öğrenciler, Cumhuriyet Savcısı’na verdikleri ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.