banner

MEB kanun tasarısına zincirli tepki




Türk Eğitim-Sen'in Bursa şubesi üyeleri,  Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'na tepki göstererek ellerine ve boyunlarına doladıkları zincirlerle basın toplantısı düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan grup adına açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, TBMM'ye sunulan tasarının "kabul edilemez ve tartışılamaz" maddelerle dolu olduğunu ileri sürdü.

"Türk Milli Eğitim'i katlediliyor" başlıklı basın açıklamasını okuyan Türkoğlu, dershane ihtiyacını yok etmeden bu kurumların kapatılmasının doğru olmadığını belirterek,  "Milli Eğitim Bakanlığı istediği kadar 'Sınavları kaldırdık' desin, sınavların kalkmadığı ve yarışın sürdüğü, iki kere ikinin dört ettiği kadar açıktır" diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.