banner

Fenerbahçelilerden Teriming göndermesi




Dünyada çılgınlık olarak görülen 'Playing', 'Owling', 'Leisure Dive' ve 'Batmannig' gibi, aynı pozda fotoğraf çektirerek internet ortamında paylaşma geleneğine Fenerbahçelilerde 'fatihteriming' ile katıldı.
 Süper Lig'in 31. Haftasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar, olaylı maçta yara alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sosyal paylaşım sitesinde oluşturulan 'fatihteriming' sayfasında Ti'ye aldı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Hasan Şaş'ın, ikinci yarısında ise Fatih Terim'in tribünden atılan yabancı maddelerle kaşı açılmıştı. Teknik Direktör Fatih Terim'in açılan kaşını yara bandı ile kapatması Fenerbahçe taraftarlarının espri konusu oldu. Fenerbahçe taraftarları, ezeli rakipleri Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim ve Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a sosyal paylaşım sitesinde oluşturulan sayfadan göndermede bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar kaşlarına yapıştırdıkları yara bantları ile çektikleri fotoğrafları Twitter'de oluşturulan 'fatihteriming' sayfasında paylaşmaya başladı. Bir gün içinde, yüzlerce Fenerbahçeli taraftarın kaşlarına yapıştırdıkları yara bantları ile çektirdikleri fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşmaları, bir dönem yine sosyal paylaşım sitelerinde 'çılgınlık' olarak nitelendirilen 'Playing', 'Owling', 'Leisure Dive' ve 'Batmannig' gibi aynı pozda fotoğraf çektirerek internet ortamında paylaşma modasına bir yenisini ekledi. 'Fatihteriming' sayfasında Fenerbahçeli taraftarlar tarafından paylaşılan fotoğrafların sayısı her geçen dakika artarken, 'fatihteriming' akımına destek veren Fenerbahçeli taraftarların sayısı da her geçen dakika aynı oranda artıyor. Galatasaray taraftarlarının tepkisine yol açarak çığ gibi büyüyen 'fatihteriming' akımının ilk saatlerinde gönderilen tweetler bini aştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.