banner

Yarışmada twitter'ı karıştıran cevap




Kim Milyoner Olmak İster'e katılan siyaset bilimi öğrencisinin 'TBMM başka hangi adla anılır' sorusuna Yüce Divan cevabı vermesi sosyal medya twitterı salladı. Olay bununla da kalmadı twitterdaki eleştiriler üzerine yarışmacı kız açtı ağzını yumdu gözünü...

Video için tıklayın

İŞTE O TWİTLER;

* TBMM'nin diger adina yüce divan demek ayip degil, sadece biraz starbucks'dan çikip hayata dönmek lazim sevgili 7tepe ögrencileri.

* Neymiş efendim siyaset bilim öğrencisi nasıl olur da yüce divan cevabı verirmiş yıllardır boşuna demiyoruz Sakallı Celal'e kulak verin diye.
* TBMM başka hangi adla anılır sorusuna Yüce Divan cevabı veren Yeditepe siyaset bilimi ogrencsinin dersine skype ile Emre Uslu mu baglaniyor?

* Kim milyoner olmak ister'de siyaset bilimi öğrencisi tbmm'nin diğer adına "yüce divan" dedi. eğitim sistemini 40+40+40 yapsan ne yazar..

* Siyaset bilimi okuyan biri "millet meclisinin diğer adı yüce divan" diyebiliyorsa bu durum eğitim sorunu değil zeka sorunudur!

* Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi'nden önce Yüce Divan geldi.Şimdi de aynı bölümden Survivor'a katılan biri bakalım ne diyecek ?

* Yüce Divan sarışın olmakla doğru orantılı gibi bişey mi ?

Okulumuzu rezil eden Gozde Umay Dalkali'ya tebrikler.Seneye okula ögrenci alımları kapanmıştır

* Sadece yüce divan'ın ne olduğunu bilmiyor değil daha beteri parlemento'nun da ne olduğunu bilmiyor .

YARIŞMACI KIZI ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
 Twitter'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran yarışmacı Gözde Umay Dalkalı, kendisi hakkındaki tüm mesajları retweet ettikten sonra bazılarına da yanıt verdi... İşte o yarışmacının mesajları:

-tamm artık basın açıklamamı yapabılrmym hepnız sustugunuza gore =) 1.si sıkıcı hayatınıza buldunuz malzemeyi bu sizi artık 40 yıl idare eder

-2.si hayatımda güldüğüm en komik geceydi ne isterseniz yazın hatta arkadaslarımla en yaratıcı olanları rt yapıoruuuuuzzz :)

-3.su o bok attıgınız okula girmeye gucunuz bilginiz ve paranız yetmeyince kuyruk acısı çekip böle komplekslere giriyosunuz yapmayın yazık..

-4.su bi insann bilgisi bi yarışmdaki bi soruyla ölculmz bana aptal sarısn dıyen kızlarn ne gotu yer o yarışmaya gırmeye ne de o suratları :)

- evet haklısnz şehitlrmze kelle demedm meclisi gördüktn sonra bu şeklde tt olduysm cidden helal olsun bikere daha bana hatta az bile sölemşm!

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.