banner

Yurtta kalp krizi geçiren üniversiteli öldü




İzmir'de özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisi kız, odasında fenalaşarak hayatını kaybetti

Bornova ilçesinde özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisi kız, odasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bornova ilçesinde özel bir yurtta kalan Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Esmanur Özbek (19), sıkıntılı olduğunu ifade ederek dün akşam arkadaşıyla dışarı çıktı.

Yaklaşık bir saat gezdikten sonra aldıkları cips ve kola ile tekrar odasına dönen Özbek, burada arkadaşıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada gözlerinin aniden kapandığı belirtilen Özbek, yatağının üzerine düştü.

Esmanur Özbek'e müdahale eden yurdun hemşiresi, Özbek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin incelemesinde de Özbek'in hayati fonksiyonlarının durduğu tespit edildi.

Özbek'in cesedi nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsideki ilk bulgulara göre, Özbek'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Genç kızın cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Aksaray’a götürüldü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.