banner

Çiçek CHP'nin Tandoğan Eylemi için ne dedi?




TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 4+4+4 düzenlemesi konusunda nihai kararı Genel Kurul'un vereceğini belirterek, "Bunun karara bağlanacağı en yetkili organ Genel Kurul olarak gözüküyor" dedi.

cemilcicekÇiçek, CHP'nin önümüzdeki hafta grup toplantısını Tandoğan meydanında yapma kararı aldığının hatırlatılması üzerine ise, "Bir siyasi partimizin toplantıyı nerede yapacağı, nasıl yapacağı, bunun kararını kendisi verir. O konularda bir şey söylemem doğru olmaz. Dolayısıyla tercihleri bu yöndeyse bu kendi takdirleridir. Benim söyleyeceğim bir şey olmaz" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.