banner

Bartın’da Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir olay yaşandı!




Bartın’da Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir gelişme yaşandı. 22 kişi 14 yaşında Ç.K. adlı kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Bartın merkeze bağlı bir köy ilköğretim okulunda eğitim gören 14 yaşındaki Ç.K.’nın durgun ve içine kapanık halinden şüphelenen okul yönetimi, öğrenci ile bir uzman psikolog eşliğinde görüştü. Ç.K.’nın görüşmede tecavüze uğradığını söylemesi üzerine durum önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de Bartın Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi vermesi üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Psikolog gözetiminde konuşan Ç.K.’nın ifadesi doğrultusunda 22 kişi gözaltına alındı. Sorgularından sonra bugün Bartın Adliyesi’ne sevk edilen 22 şüphelinin savcı tarafından ifadeleri alınmaya başlandı.

Bartın Valisi İsa Küçük, olayla ilgili açıklama yaparak, "Kurumlarımız üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Jandarma olsun, Emniyet olsun ve Milli Eğitim Müdürlüğü olsun. Olay şu an savcılıkta. Bu konuyla ilgili yorum yapmam doğru olmaz" dedi.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.