banner

Bakan Dinçer'den CHP'nin Tandoğan Eylemine destek




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, CHP'nin eğitimde '4+4+4' düzenlemesini protesto için Meclis Grup Toplantısı'nı Tandoğan Meydanı'nda yapma kararı almasıyla ilgili olarak, "Vatandaşlarımızın dikkati ne kadar çok çekilirse o kadar yararlı sonuçlar doğuracak" dedi.
omerdincerBakan Dinçer, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu 2012" toplantısına katıldı. Katıldığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dinçer, CHP'nin Meclis Grup Toplantısı'nı Tandoğan Meydanı'nda yapma kararı almasıyla ilgili olarak, "Ben hem CHP'nin, AK Parti'nin konuyla alakalı yaptığı çalışmaların kamuoyunda farkındalık yaratacağını düşünüyorum.
Dolayısıyla konuya vatandaşlarımızın dikkati ne kadar çok çekilirse o kadar yararlı sonuçlar doğuracak. Çünkü insanlar bilgi sahibi oldukça, bu ülkenin geleceğinde bir umut taşıyan bir proje olduğunu görecekler" dedi.
Okullarda süt dağıtımı ile ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren Bakan Dinçer, "Denetimini Sağlık Bakanlığı, dağıtımını biz yapacağız. En kısa zamanda başlayacağız, hazırlıklarımız devam ediyor. Zannediyorum Bakanlar Kurulu beyannamesi tamamlanınca konuyla ilgili daha ayrıntılı bir bilgi veririz" diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.