banner

Burdur'da lise öğrencisinden 8 gündür haber alınamıyor




Burdur Kız Meslek Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Azime Tanrıverdi , 15 Nisan'da "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ailesi o günden beri kızlarından haber alamıyor.

Burdur'da bir kişi, bir süredir haber alamadığı kızını arıyor. İl merkezine bağlı Askeriye köyünde ailesi ile yaşayan Burdur Kız Meslek Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Azime Tanrıverdi , 15 Nisan'da "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Baba Mehmet Tanrıverdi, akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine aradığı okuldaki yetkililerden, kızının gün içinde okuldan ayrıldığını öğrendi. Bunun üzerine jandarmaya başvuran Tanrıverdi, haber alamadığı kızının bulunmasını istedi. Baba Tanrıverdi, kentin farklı yerlerine kızının bulunması için kayıp ilanı (fotoğrafta) astı.

15 yaşındaki Azime en son Burdur’da bir kafenin önünde görüldü. Azime’nin ailesinden edinilen bilgiye göre görgü tanıkları Salı günü saat 11.00 sularında bir kafenin önünde gördüler.Ailesi kaybolan genç kızları için emniyet güçlerine kayıp başvurusunda bulundular. Babası Mehmet Tanrıverdi’den edinilen bilgiye göre Azime Tanrıverdi’nin kaybolduğu gün üzerinde eflatun eşofman ve siyah okul pantolon bulunduğunu bildirdi. Azime Tanrıverdi’nin bulunması için vatandaşlardan yardım isteyen ailesi görenlerin cep telefonu numaralarını arayarak ulaşmasını rica etti.

15 yaşındaki Azime’yi görenlerin irtibata geçeceği numaralar;

0507 839 66 33

0530 921 79 95

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.